Taneční sezóna 2005 / 2006

Noví členové

Novými členy klubu se stali Eva, Světlanka, Jana, Aleš, Jirka, Pepa, Danka, Kamil, Nikola, Bohunka, Jana, Zdeněk, Kryštov a Iva.


Student & Square Thru Prague – 21. – 22. ledna 2006

Tanečníci z přípravky poprvé vyjeli na taneční akci. Tu pořádal pražský klub M-Separate v Praze Petrovicích, tančil se EB – A1.


Nové přírůstky

V lednu 2006 se narodila Kačenka Mrkvičková.

V únoru 2006 se narodila Hanička Schmidtmayerová.

V březnu 2006 se narodila Eliška Kliková.


Čochtanovo kapření – Třeboň 31. 3. – 2. dubna 2006

Dancing Carps – kapříci z Třeboně – v čele s Ditou připravili báječné tancování ve dvou tanečních halách. Ubytování bylo luxusní na zámku a bufet byl báječný. Nechyběla ani tradiční soutěž s poznáním okolo zámečku.


Convention Brno – 21. – 23. dubna 2006

Velká taneční akce – přibližně 200 tanečníků, taneční levely B – C. Na večerním programu bylo vystoupení břišních tanečnic a countrybál.


Zátoň – MS, Plus – 5. – 7. května 2006

V Zátoni u Českého Krumlova proběhla akce zaměřená na výuku MS a Plusu.

Callerovali: Karel Štefek, Tomáš Mrkvička, Michal Bayer.


Rainbow – 26. – 28. května 2006

Tuto akci pořádal klub Country Farrow v Praze Petrovicích. Byla to výborná taneční akce s hostujícím callerem z Německa – Stephanem Förstrem. Během akce byl zajištěn perfektní bufet, včetně čepovaného piva.


Johny Preston – 8. června 2006

Tancování v pražském klubu Country Farrow na světového callera bylo báječné. Tančil se Plus, A1.


Posezení u Mrkvičků – 17. června 2006

Posezení se konalo u Mrkvajzů na ranči a bylo super. Sedělo se venku na zahrádce na dece, na zemi, na židlích, na lavičkách, prostě všude. Každý přinesl jídlo a pití. Opékali se buřtíky, střílelo se z kuše, hrály se hry a nakonec se také na trávníčku tancovalo.


Graduace

Taneční sezonu 2005/2006 uzavřela slavnostní graduace nových i stávajících členů klubu. Samozřejmostí byl graduační slib, svíčky a vrcholem byl báječný dort s marcipánovou borůvkou.


GSI Festival Dachau – 14. – 16. července 2006

Na festivalu vystupovali nejlepší světoví calleři z Německa a USA. Tančilo se ve dvou sálech. Naneštěstí bylo celý víkend šílené vedro. Vypili jsme mnoho litrů vody. Spali jsme v campu ve stanech asi 7 minut chůzi od taneční haly. Veškeré sociální zázemí bylo přímo u tanečních hal. Dachau je blízko Mnichova, a tak je velmi příjemné jet na světovou taneční akci takhle poměrně blízko.


Víkend u Krausových – 11. – 13. srpna 2006

Taneční víkend proběhl u Krausových na chalupě nedaleko Žumberka. Sjíždět jsme se začali postupně od pátečního podvečera. Tančilo se ve stodole. Počasí nebylo moc hezké, hodně pršelo. Nám to ale nevadilo. Vesele jsme si užívali pěkné přírody a přátel. Někdo spal na seně, někdo ve stanu.